MarKeerpunT, Vitaliteits - en Inspiratiecoach
De kracht van Creativiteit en Verbinding Acces Bars Behandeling

Aanbieding: November halve prijs € 30/uur

Acces bars is een zachte behandeling, die voor iedereen toegankelijk is. Bij Access Bars gaat het om 32 drukpunten op het hoofd, die door lichte aanraking, oude belemmeringen, overtuigingen en blokkades waar je in het heden nog last van hebt kunt loslaten. Hierdoor ervaar je weer ruimte, kun je ontspannen en laat je het piekeren los. Hierdoor ervaar je onmiddellijk minder stress. Vaak help je mensen af van spanningshoofdpijn, slapeloosheid en durf je weer te meer te vertrouwen in jezelf en op de toekomst.

Bij Access Bars werk je niet probleemgericht, maar leer je de cliënt kijken naar wat is er allemaal mogelijk. Met deze behandeling reset je het brein om weer vanuit mogelijkheden te gaan denken en niet vanuit problemen.

De behandeling wordt over het algemeen als heel ontspannen ervaren en ik heb vaak dat mensen in een soort halve slaap belanden en heel ontspannen als vanuit een massage weer weggaan.

Voordeel van de behandeling is dat het voornamelijk op het hoofd plaatsvind en je niet uit de kleren hoeft. Daardoor is het ook geschikt voor mensen die bijvoorbeeld ziek zijn en daarvoor behandeld worden en geen gedoe aan hun lijf willen. Met deze methode kan je daarmee wel zorgen dat er meer ontspanning komt en minder stress wordt opgeslagen in het brein/lijf wegens de ziekte of de behandeling.

Kennismaking aanbieding: Wie voor de maand november een behandeling boekt betaald de halve prijs €30,-.

De behandeling neemt ongeveer 1 uur in beslag. 

Kaart
Opbellen
E-mail
Info