MarKeerpunT, Vitaliteits - en Inspiratiecoach
De kracht van Creativiteit en Verbinding

Over mij

Ik ben Margreet Oosting - de Jong. Ik ben creatief/beeldend therapeut. Ik heb mijn ervaring opgedaan in de psychiatrie, rouwhulpverlening, dagbesteding voor volwassenen en in de jeugdhulpverlening. Ik heb verder verschillende opleidingen gedaan op het gebied van mindfulness/yoga, focusing, rouw, therapie/paardencoaching volgens de CREF-methode. Waarbij herstel van basisvertrouwen een belangrijk onderdeel is. Ook geef ik Access Bars behandelingen. 

In 2015 ben ik gestart met MarKeerpunT. Ik richt mij op het vergroten van vitaliteit van mensen en heb mij gespecialiseerd in  het oplossen van ongezonde Stressklachten en Burn-out.  Ik kan hier mijn passie kwijt om met effectieve en creatieve werkvormen in brede zin aan het werk te gaan, in verbinding met mensen. Ik wil graag een plek bieden voor mensen die behoefte hebben aan een diverse aanpak. 

Daarnaast geef ik schilderlessen bij Art Partout in Emmen en schilder/teken ik graag mens of dierportretten. Dit doe ik ook in opdracht. Ik heb verschillende opleidingen en cursussen in de kunst gedaan, waaronder aan de klassieke academie in Groningen. Ook werk ik als kunstenaar voor de klas en val ik daarbij in als er op scholen geen invalkrachten zijn en vul ik de dag in met creatieve activiteiten en maak ik er een leerzame dag van voor de leerlingen op de basisschool. Ook zijn er themadagen en andere dagen  voor de klas of voor de docenten te boeken via Sparklle-Support in Assen


 Met Inspiratiecoaching wil ik mensen weer hun passie en drijfveren laten herontdekken en weer creatief bezig te laten zijn met plezier. Ook hiermee verhoog je vaak de vitaliteit van mensen en verlaag je de stresshormonen in het lijf. Hiervoor geef ik leuke workshops of creatieve cursussen op het gebied van tekenen en schilderen. 


Streef een ongebonden geest na.

Hoe we op situaties reageren, wordt vaak bepaald door onze denkpatronen.

Zolang die denkpatronen bestaan reageren we steeds op dezelfde manier.

De erkenning daarvan is de eerste stap om de cyclus te doorbreken en het pad te openen naar verbeelding, emotionele vrijheid, persoonlijke vervulling en geestelijke verlichting.

Boeddha

 


 


 

 

Kaart
Opbellen
E-mail
Info