MarKeerpunT, Vitaliteits - en Inspiratiecoach
De kracht van Creativiteit en Verbinding


Inspiratie coaching en teamtraining:


Inspiratiecoaching: Ben je aangeland op een punt in je leven waarin je keuzes moet maken, maar dit heel moeilijk vindt. Dit kan betekenen op werk, school of persoonlijk vlak. Ik kan je helpen om de juiste passende keuze te maken. Hiervoor gebruik ik verscheidene effectieve middelen en methodes. Maar bovenal ga ik samen met jou onderzoeken waar jou passie ligt en wil ik je leren om keuzes vanuit je hart maken. 


Inspiratie coaching in de vorm van teamtrainingen worden op maat gemaakt. Deze kunnen gaan over o.a.; samenwerkingsvraagstukken, leidinggeven, zelfsturing binnen teams, meer creativiteit en plezier in het werk.


De teambuilding kan in de vorm van een workshop gegeven worden. Dit kan op een door u gekozen locatie of geheel verzorgd op onze locatie.

De teamtrainingen worden verzorgd op onze locatie en zal meerdere dagdelen of dagen beslaan.                                                            In de Flow. 

Verbeter het creatief vermogen in het team.

Deze teambuilding is bedoeld voor teams die graag meer van elkaars ideeën en creatief vermogen  gebruik wil maken en zich verder willen ontwikkelen. Op deze dag wordt er gekeken naar ieder zijn persoonlijke talenten en creërend vermogen. 

Dit creatief zijn heeft niks te maken met goed kunnen tekenen of muziek maken o.i.d.

Creatief in het denken en in het vinden van oplossingen en/of nieuwe ideeën. Hoe kunnen jullie dit verder uitbreiden/ontwikkelen zodat ieder zijn talent tot zijn recht komt.

De ochtend zal in het teken staan van het individu en daarbij stil mogen staan bij de eigen drijfveren, talenten en passies. Dit gebeurd middels verschillende oefeningen en creatieve opdrachten.

De middag is bedoeld om de eigen ontdekkingen te bundelen en vorm te gaan geven. Dit kan middels een opdracht bij de paarden of op een andere creatieve wijze. Deze teambuilding wordt op maat gemaakt en van te voren besproken.Verbinding en communicatie met je team.

Stevig staan in je team en er met zijn allen voor gaan. Welk team wil dit nu niet. Om dit te bereiken is er een stevige verbinding nodig en een goede communicatie onderling.

Dit dagprogramma is er op gericht de verbinding te verstevigen en de communicatie te vergemakkelijken op een veilige en leuke manier.

Er wordt gewerkt met paarden en ook met creatieve middelen.

In de ochtend wordt er gewerkt met de paarden en wordt er gekeken naar de basisbehoeftes en het basisvertrouwen van het team.

In de middag wordt er een gezamenlijk kunstwerk gemaakt, waarbij communicatie natuurlijk een belangrijk middel is om tot een leuk eindresultaat te komen.

Kortom een leuke leerzame dag, waarbij het programma op uw situatie kan worden aangepast


 

Kaart
Opbellen
E-mail
Info