MarKeerpunT, Vitaliteits - en Inspiratiecoach
De kracht van Creativiteit en Verbinding

 Niet op vakantie, maar wel een mooi schilderij!

Geef jezelf een mooi cadeau voor de toekomst. Ik schilder of teken graag een portret van je geliefde, kind, ouder, partner, (huis)dier. 


 

  • 20191125_160858
  • meindert
  • reinald
  • pastel tekening Bronco
  • wolfshond pastel
  • 20180321_113155

 
 


 

 

MarKeerpunT begeleidt veranderprocessen door middel van diverse activiteiten en vanuit een holistische visie.

 (de mens in zijn totaliteit)

Tevens Is er bij Markeerpunt de mogelijkheid om Portretten te laten maken. Ik schilder portretten van mens en dier in verschillende stijlen. 

Portretten op de klassieke manier met olieverf, modern met acrylverf of romantisch met pastelkrijt. Iedereen is het waard om vanuit zijn eigen kracht de wereld te betreden en te ontdekken. Om vanuit vertrouwen en eigen talenten te ontdekken biedt het MarKeerpunT een plek om vanuit ontspanning, inzicht en ervaringsleren de wereld weer op eigen wijze tegemoet te treden. 

Missie: Markeerpunt wil een bijdrage leveren aan het ontdekken van het creatieve potentieel van mensen en hun onontdekte  mogelijkheden.  

Ervaar meer geluk en ontspanning in zowel je werk als het dagelijks leven. Stress is een plaag van deze tijd die veel impact heeft op de mens zowel fysiek als geestelijk. Het doel is om jou weer vanuit jouw kernkracht te laten leven en/of werken. Dit willen we bereiken door mijn aanpak vanuit verschillende stromingen en op creatieve wijze te leren en daarbij gebruik te maken van ervaringen.  Leer weer voelen waar jij of je team/organisatie blij van wordt en leer dit toepassen en vermeerderen in het dagelijks leven.  


 

 

Kaart
Opbellen
E-mail
Info